Графік роботи:

Пн. - Пт.: 09:00–18:00

Сб - Нд.: Вихідні

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння
1 пакетик (1 г) розрахований на 100 літрів молока. Микробиальный ренін "Супер Майа" є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальный ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальный реннин "Супер Майа" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска "Супер Майа" проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертывающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальный пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом. не містить генно-модифікованих організмів (ГМО); є продуктом виключно рослинного походження; може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коров'ячого молока. Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока. Фасовка: фольгований стік (пакетик). Вага нетто: 1г. 100 шт. В упаковці Термін придатності 2 роки.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сирна закваска Супер Майя (фермент сухий) ,1 г

В наявності
Артикул: 28583
18.90 грн
Порівняти
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Intermak
  • Власна логістика, 
  • Доставка машинами компанії по містах, обласних центрах, селах, 
  • Відправка кур'єрськими службами в будь-яку точку України (Нова Пошта) за тарифами перевізника

 

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою в privat24
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк
  • За допомогою LiqPay
Вгору