Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глюкоза кристалічна гідратна
Упаковка: Мішки 25кг
Додаткова інформація про відвантаження :
Глюкоза кристалічна фасується в мішки по 25 кг .
Рекомендації: Глюкоза кристалічна гідратна є кінцевим продуктом кислотно - ферментативного гідролізу кукурудзяного крохмалю до високоглюкозного сиропу ( до 95 % глюкози ) з наступним викрісталлізовиванія глюкози на холоді (до 50 º С) і має у своєму складі 1 молекулу води ( C6H12O6 × H2O ) . α - d - Глюкоза - природне органічне з'єднання , відноситься до класу вуглеводів моносахаридів . Найчастіше зустрічається в природі у зв'язаному вигляді , будучи частиною високомолекулярних біополімерів - полісахаридів . При виробництві глюкози не використовується генетично модифікована сировина , а одержуваний продукт має незмінно гарантовану якість.
Застосування: Глюкоза фармакопейної якості ( ангідридну ), отримана шляхом глибокого очищення і перекристалізації глюкози кристалічної гідратної , може використовуватися для приготування ізотонічних і гіпертонічних розчинів . Введена з ізотонічними розчинами глюкоза , при окисленні , виділяє значну кількість енергії , яка швидко відновлює сили хворого.
При введенні у вену гіпертонічних розчинів підвищується осмотичний тиск крові , поліпшуються процеси обміну речовин , посилюється діяльність серцевого м'яза , розширюються судини.
Завдяки сучасним технологіям і глибокої очистки сиропу перед кристалізацією , одержуваний продукт завжди має високу ступінь очищення і незмінна якість . Виробництво глюкози не обмежується періодом збору врожаю кукурудзи , а може тривати весь рік. У фармацевтичній промисловості глюкозу використовують для таблетування з вітамінами та іншими лікарськими препаратами. У медичній промисловості - як основна сировина для синтезу багатьох лікарських засобів , наприклад , сорбіту , рибоксину , аскорбінової кислоти , глюконату кальцію.
Упаковка та зберігання : Термін придатності глюкози 5 років. Кристалічна гідратна глюкоза повинна зберігається в упакованому вигляді в чистих і провітрюваних складах. Мішки з глюкозою укладають на дерев'яні стелажі . У складах , в яких зберігається глюкоза , відносна вологість повітря не повинна бути більше 75%.
Якісні показники :
Фізико -хімічні властивості
Зміст декстрози (D- глюкози)
99,5
Питоме обертання розчину , ( a ) 20D
52.5 ... 53.5
Питомий опір розчину , кС / см
10
Теплота згоряння , на 100г продукту
1555кДж ( 366ккал )
Вологість , %
9,1
pH
4.0 ... 6.0
Масова частка золи , % , не більше 0,07
Калорійность/100 г 398
зернистість :
фракція більш 315мкм макс. 3%
фракція до 100мкм 55 %
органолептичні характеристики
Зовнішній вигляд білий кристалічний порошок
Смак солодкий , без присмаку
Запах без запаху
Солодкість (сахароза - 100%) 70 ... 80 %
мікробіологічні показники
МАФАМ в 1 г , не більше 1 × 103
Цвіль в 1 г , не більше 100
Дріжджі в 1 г , не більше
Глюкоза кристалiчна пор. 25 кг (харчова)
Немає в наявності
Артикул: 22902
65.40 грн
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Бренд | Україна |
---|
- Власна логістика,
- Доставка машинами компанії по містах, обласних центрах, селах,
- Відправка кур'єрськими службами в будь-яку точку України (Нова Пошта) за тарифами перевізника
- Готівкою при отриманні
- Кредитною карткою в privat24
- Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк
- За допомогою LiqPay